Aktuality

22.9.2021 Přidána recenze na knihu Třetí zahrada

9.9.2021 Přidána nová recenze na knihu Pohádky z druhého břehu

6.9.2021 Oficiálně mohu prohlásit, že jsem dnes podepsala smlouvu k Pssst,poslouchej a její vydaní je naplánováno na první polovinu roku 2022 pod nakladatelstvím Motto.

6.8.2021 Přidána nová recenze na knihu Míň než málo času

1.6.2021 📌VÝSLEDKY LIT. SOUTĚŽE OSKar 2021📌

Zařekla jsem se, že už soutěžit nebudu. Jednak je to časově náročné (člověk se nemůže věnovat svým rozepsány věcem), a ještě musí psát na zadané téma 🙈. Ale u OSKara přišel nápad i chuť se polepšit od loňska (kdy jsem skončila v polovině). A vyplatilo se 🙏♥️.Zde je 12 názvů povídek, které na konci roku/začátkem příštího vyjdou knižně 📖 a mezi nimi i má ,,Chyba systému“ – první sci-fi, co jsem kdy napsala, a umístila se na úžasném ČTVRTÉM místě 🥳🏅🥔🤩 (z 43).

O vydání sborníku budu včas informovat.

27.5.2021 Nově mě můžete sledovat i na Facebooku a Instagramu

21.5.2021 Kniha LETNÍ KRAŤASY spatřila světlo světa a od dnešního jarního dne je možno ji zdarma stáhnout jako e-knihu. Tištěná verze bude k dostání za pár týdnů.

22.2.2021 Vložen nový článek – Samy bychom to nezvládly: Rozhovor s Dagmar D. Čechovou a Kateřinou Smrčinovou k projektu Kde autoři pomáhají

22.2.2021 Asi před půl rokem jednu z dobrých duší napadlo, aby se spojilo několik autorů (v tomto případě autorek), sepsaly povídky, vydaly e-knihu a ta byla volně ke stažení. Potom přišel nápad s tím, aby se vše propojilo s charitou. Tedy – kdo bude chtít, pošle částku podle svého uvážení konkrétní organizaci, které bude letní sborník věnován. Přidala se ilustrátorka, nakladatel, spolupráci s konkrétní nadací a vznikl projekt KDE AUTOŘI POMÁHAJÍ

❤Jsem nesmírně hrdá, že mohu být součástí projektu. Již brzy e-kniha volně ke stažení.❤

6.1.2021 Pssst, poslouchej… se vydává na svou cestu do nakladatelství. Držte mu palce, snad se brzy dočkáme tištěné verze ❤ V ukázce si můžete přečíst prolog a první tři kapitoly. Snad Vás zaujme a potěší.

Pssst, poslouchej…
Dvě dívky na prahu dospělosti, které touží prožít život naplno a najít pravou lásku. Natálie žije v dnešní době a má v podstatě vše. Po nehodě se však v nemocnici od staré dámy dozvídá příběh její sestry Evy, která tolik štěstí neměla. Mládí prožila za války a musela bojovat nejen o lásku, ale i o svou rodinu. Otevře její osud Natálii oči a najdou obě, po čem jejich srdce touží? 
Rozuzlení, napětí i prozření přináší romantický příběh zasazený částečně do přítomnosti, ale i do dob Protektorátu. Změnily se poměry, názory i doba, láska ale zůstává stejná.

24.12.2020 ✨ Ráda bych všem popřála klidné a pohodové svátky, bohatou nadílku a perfektní vstup do roku 2021!✨

17.10.2020 Vložena nová recenze na knihu Kde končí nebe.

Kde končí nebe

30.9.2020 Do sekce POVÍDKY přidáno Měsíční lidé

Měsíční lidé

7.9.2020 Vložena nová recenze knihy Nemusíš!

Nemusíš!

22.8.2020 Vložen nový článek – rozhovor se spisovatelkou Sabinou Zelenou 😊 Autorka popisuje nejen svoji tvorbu, ale i na čem aktuálně pracuje, co chystá a kde se nechá inspirovat ❤

Rozhovor s autorkou Sabinou Zelenou

14.5.2020 Do sekce POVÍDKY přidána soutěžní povídka Poslední den na Zemi

Poslední den na Zemi

2.5.2020 Výsledky soutěže OSKar: I přesto, že jsem nepostoupila do sborníku, mám radost! Z celkového počtu 94 příspěvků jsem skončila v první polovině ❤ Brzy soutěžní povídku zveřejním v sekci MÁ TVORBA

20.4.2020 Vložen nový článek: Krocení divé zvěře aneb jak se píše na mateřské.

Krocení divé zvěře aneb jak se píše na mateřské

Loading

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *